Bere și vin

 1. 6,50 LEI

  Solca, o marcă de tradiție din anul 1810 și readusă pe piață de societatea S.C. Bermas S.A. Suceava, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de a­lcool de 4,8% vol.

  Ingrediente: apă buna din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, hamei românesc din doă soiuri consacrate și care conferă gustul special amărui și aromat specific acestei beri, adăugat după rețeta proprie, drojdie de bere atent selecționată.

  Caracteristici: Berea “Solca” se obține după o tehnologie clasică proprie, omologată, din materii prime de calitate superioară, fiind considerată o bere specială. Berea “Solca” se obține după tehnologia clasică de fabricare a berii. Se utilizează numai malț blond fără adaos de cereale nemalțificate, hamei autohton din cele doua varietati.

  Ambalaj: Sticlă 500 ml

 2. 5,00 LEI

  Berea Călimani, care poartă numele masivului cu același nume din lanțul Carpaților Orientali, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de a­lcool de 4,6% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

  Ingrediente: apă bună din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, cereale nemalțificate (orz), hamei natural din două soiuri cultivate în Transilvania și care conferă gustul specific amărui și aromat specific acestei beri, adăugat după o rețetă proprie acestui sortiment, drojdie de bere atent selecționată.

  Catacteristici: Berea “Călimani” este un produs de calitate superioară cu o mare capacitate de a potoli setea datorită conținutului de săruri, substanțe amare, alcool și bioxid de carbon.

  Ambalaj: Sticlă 500 ml

 3. 5,00 LEI

  Suceava Clasic, care poartă numele Suceava, este o bere blondă superioară de larg consum, cu o concentrație de a­lcool de 4,4% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

  Bere blondă pasteurizată

  Ingrediente: apă bună din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, cereale nemaltificate(orz), hamei natural din două soiuri cultivate în Transilvania și care conferă gustul amar și aroma specifică acestei beri, drojdie de bere atent selecționată.

  Caracteristici: Berea “Suceava Clasic” se obține după o tehnologie clasică proprie, omologată, din materii prime de calitate superioară, fiind considerată una dintre cele mai naturale, nutritive și populare bauturi. Berea “Suceava Clasic” îmbină armonios gustul și aroma de hamei, malț cu aromă fină și prospețimea spicelor de orz.

  Ambalaj: Sticlă 500 ml

 4. 30,00 LEI

  Vin BIO Fetească Neagră, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Fetească Neagră Ecologic este un vin tipic românesc, cu o culoare intensă, cu arome fine și proaspete de prune uscate, coacăze negre, amplu și catifelat. Este corpolent, cu taninuri moi și final lung, condimentat cu piper negru.

  Soi: Fetească Negră

  Tip: Roșu, Sec

  Alcool: 14,3%

  Ambalaj: Sticlă 750 ml

 5. 24,00 LEI

  Vin BIO Syrah & Merlot, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Un vin dens și corpolent, ce impresionează prin intensitatea culorii și a gustului precum și prin complexitatea aromatică. Ne delectează cu note de coacăze, afine, mure și dulceață de cireșe amare, precum și cu un final persistent.

  Tip: Roșu, Demisec

  Alcool: 14,6%

  Asociere culinară: preparate din carne de roșie, barbecue.

  Temperatura de servire: 16°-18° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 6. 24,00 LEI

  Vin BIO Rose Murfatlar, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Acest vin rose are o culoare intensă și strălucitoare. Proaspăt și fructat, cu arome de fragi și note florale, are gust amplu și savuros cu aciditate bună.

  Tip: Roșu, Demisec

  Alcool: 13,3%

  Temperatura de servire: 7°-9° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 7. 24,00 LEI

  Vin BIO Sauvignon Blanc, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Un vin proaspăt tipic pentru terroir dobrogean, cu arome intense de flori de soc, fructe exotice, dar și de flori de viță de vie. Gustul este revigorant, datorită acidității ridicate, cu un final lung ce amintește de citrice și fructe dulci.

  Tip: Alb, Sec

  Alcool: 13,2%

  Asociere culinară: preparate ușoare din carne albă, brânzeturi proaspete, salate.

  Temperatura de servire: 8°-10° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 8. 24,00 LEI

  Descriere: vin spumant tip prosecco, obtinut prin fermentație naturală în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) - Cotnari, Moldova, România

  Soi: Busuioacă De Bohotin

  Tip: Rose Demisec

  Alcool: 11%

  Ambalaj: Sticlă 750 ml

 9. 86,50 LEI

  Vin Bauer Cabernet Franc

  Ediție limitată.

  Tip: Roșu, Sec

  Alcool: 15%

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 10. 58,50 LEI

  Vin Bauer Fetească Albă

  Ediție limitată.

  Tip: Alb, Sec

  Alcool: 13%

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 11. 48,50 LEI

  Vin Artisan Fetească Neagră - Aurelia Vișinescu

  Un vin cu aromă inconfundabilă de prune uscate, stafide negre și scorțișoară, mătăsos la gust și bine echilibrat de taninuri fine și nuanțe vanilice rezultate din învechirea în butoaie de stejar.

  Tip: Alb, Dulce

  Alcool: 14%

  Asociere culinară: se recomandă a fi servit cu mâncăruri pe bază de carne de miel, porc, vițel, chiar și pui prăjit.

  Temperatura de servire: 16°-18° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 12. 48,50 LEI

  Vin Artisan Tămâioasă Românească - Aurelia Vișinescu

  Un vin parfumat, cu arome de soc, busuioc și fructe tropicale, senzații gustative de miere, echilibrate de o aciditate vioaie.

  Tip: Alb, Dulce

  Alcool: 12%

  Asociere culinară: recomandat cu foie gras, produse de patiserie și desert sau alături de mâncărurile asiatice cu sosuri dulci.

  Temperatura de servire: 6°-8° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 13. 46,50 LEI

  Vin Riesling de Rin Selection Villa Vinea

  Solurile mineral-argiloase la 320-350 metri altitudine și climatul continental de pe valea Târnavei Mici, în strânsă legătură cu tradiția viticolă din Italia, obțin o combinație frumoasă de prospețime, mineralitate și exotic însoțită de incitante experiențe, surprinzătoare de gust.

  Tip: Alb, Sec

  Alcool: 12%

  Ambalaj: Sticla 750 ml

Loading...
Asteptati...
  Loading...