Bere & Vin

 1. 30,00 LEI

  Vin BIO Fetească Neagră, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Fetească Neagră Ecologic este un vin tipic românesc, cu o culoare intensă, cu arome fine și proaspete de prune uscate, coacăze negre, amplu și catifelat. Este corpolent, cu taninuri moi și final lung, condimentat cu piper negru.

  Soi: Fetească Negră

  Tip: Roșu, Sec

  Alcool: 14,3%

  Ambalaj: Sticlă 750 ml

 2. 24,00 LEI

  Descriere: vin spumant tip prosecco, obtinut prin fermentație naturală în rezervoare sub presiune (metoda Charmat) - Cotnari, Moldova, România

  Soi: Busuioacă De Bohotin

  Tip: Rose Demisec

  Alcool: 11%

  Ambalaj: Sticlă 750 ml

 3. 5,00 LEI

  Suceava Clasic, care poarta numele Suceava, este o bere blonda superioara de larg consum, cu o concentratie de a­lcool de 4,4% vol. fabricata in Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

  Bere blondă pasteurizată

  Ingrediente: apa buna din vestitele izvoare ale Berchisestiului, malt blond, cereale nemaltificate(orz), hamei natural din doua soiuri cultivate in Transilvania si care confera gustul amar si aroma specifica acestei beri, drojdie de bere atent selectionata.

  Caracteristici: Berea “Suceava Clasic” se obține după o tehnologie clasică proprie, omologată, din materii prime de calitate superioară, fiind considerată una dintre cele mai naturale, nutritive și populare bauturi. Berea “Suceava Clasic” îmbină armonios gustul si aroma de hamei, malt cu aroma fina si prospetimea spicelor de orz.

  Ambalaj: Sticla 500 ml

 4. 5,00 LEI

  Călimani, care poarta numele masivului cu acelasi nume din lantul Carpatilor Orientali, este o bere blondă superioara, cu o concentratie de a­lcool de 4,6% vol. fabricata in Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

  Ingrediente: apă bună din vestitele izvoare ale Berchișeștiului, malț blond, cereale nemalțificate(orz), hamei natural din doua soiuri cultivate in Transilvania si care confera gustul specific amarui si aromat specific acestei beri, adaugat dupa o reteta proprie acestui sortiment, drojdie de bere atent selectionata.

  Catacteristici: Berea “Călimani” este un produs de calitate superioara cu o mare capacitate de a potoli setea datorita continutului de saruri, substante amare, alcool si bioxid de carbon.

  Ambalaj: Sticla 500 ml

 5. 6,00 LEI

  Solca, o marca de traditie din anul 1810 si readusa pe piata de societatea S.C. Bermas S.A. Suceava, este o bere blonda superioara, cu o concentratie de a­lcool de 4,8% vol.

  Ingrediente: apă buna din vestitele izvoare ale Berchisestiului, malt blond, hamei romanesc din doua soiuri consacrate si care confera gustul special amarui si aromat specific acestei beri, adaugat dupa reteta proprie, drojdie de bere atent selectionata.

  Caracteristici: Berea “Solca” se obține după o tehnologie clasică proprie, omologată, din materii prime de calitate superioară, fiind considerată o bere speciala. Berea “Solca” se obține după tehnologia clasică de fabricare a berii. Se utilizează numai malț blond fără adaos de cereale nemalțificate, hamei autohton din cele doua varietati.

  Ambalaj: Sticla 500 ml

 6. 24,00 LEI

  Vin BIO Syrah & Merlot, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Un vin dens și corpolent, ce impresionează prin intensitatea culorii și a gustului precum și prin complexitatea aromatică. Ne delectează cu note de coacăze, afine, mure și dulceață de cireșe amare, precum și cu un final persistent.

  Tip: Roșu, Demisec

  Alcool: 14,6%

  Asociere culinară: preparate din carne de roșie, barbecue.

  Temperatura de servire: 16°-18° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 7. 24,00 LEI

  Vin BIO Rose Murfatlar, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Acest vin rose are o culoare intensă și strălucitoare. Proaspăt și fructat, cu arome de fragi și note florale, are gust amplu și savuros cu aciditate bună.

  Tip: Roșu, Demisec

  Alcool: 13,3%

  Temperatura de servire: 7°-9° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

 8. 24,00 LEI

  Vin BIO Sauvignon Blanc, Domeniul Bogdan - produs certificat ecologic

  Un vin proaspăt tipic pentru terroir dobrogean, cu arome intense de flori de soc, fructe exotice, dar și de flori de viță de vie. Gustul este revigorant, datorită acidității ridicate, cu un final lung ce amintește de citrice și fructe dulci.

  Tip: Alb, Sec

  Alcool: 13,2%

  Asociere culinară: preparate ușoare din carne albă, brânzeturi proaspete, salate.

  Temperatura de servire: 8°-10° C

  Ambalaj: Sticla 750 ml

Loading...
Asteptati...