Preparate din carne

 1. 15,00 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere și ingrediente: crenvurşti preparați din piept de curcan, pulpă de vită și slănină de calitate, condimente (sare cu nitriți Cacica, piper, usturoi, enibahar, coriandru, nucșoară), puşi în membrană naturală, prefierţi și apoi afumați tradiţional cu lemn de fag.

  Produs dietetic

 2. 17,00 LEI

  Gramaj: 500 g

  Ambalare: caserolă înfoliată

  Descriere: micii produși la Casa Danilevici sunt preparați cu preponderență din carne de vită proaspătă (75%), tocată și atent selecționată la care se adaugă slănină de porc, sare Cacica, piper, usturoi, cimbru și bicarbonat. Rețeta Danilevici este concepută de așa natură astfel încât micii să își păstreze peste 80% din dimensiune atunci când sunt gătiți la grill.

 3. 9,50 LEI

  Gramaj: 100 g

  Ambalare: vidata

  Descriere: Mix crud-uscat reprezinta o combinatie intre doua produse: muschi de porc crud-uscat si un salam de vita, feliate si vidate. Muschiul crud-uscat este o delicatesa din carne de porc, afumata si maturata care rivalizeaza cu preparatele internationale din familia prosciutto. Salamul de vita este fabricat din pulpa de vitel bucovinean, continand 100% carne de vita. Se potrivesc perfect in sandvis sau pe platou.

  Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.

 4. 11,00 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere și ingrediente: La Casa Danilevici crenvurştii se prepară doar din pulpă de porc şi de vităslănină de calitate și condimente (sare cu nitriți Cacica, piper, usturoi, enibahar, coriandru), puşi în membrană naturală, prefierţi și apoi afumați tradiţional cu lemn de fag, până ce devin arămii.

 5. 21,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Pastrama de curcan este un produs alimentar "light", preferat de copii, tineri și persoanele care urmează o dietă alimentară. La prepararea pastramei de curcan Danilevici este folosit pieptul proaspăt de curcan (necongelat), rețeta proprie de baiț și afumătoarea tradițională.

  Ingrediente: piept de curcan, sare, piper, usturoi.

 6. 9,00 LEI

  Gramaj: 100g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, continând 100% carne de vită. Este un preparat crud-uscat, din carne roșie, asemănător preparatelor din vânat. Produsul este feliat și vidat.

 7. 12,50 LEI

  Gramaj: 150 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Cârnatul crud-uscat este o delicatesa din carne de porc, fiert, afumat și maturat.

  Ingrediente: carne de porc, sare, piper, usturoi, stabilizatori: polifosfat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu, colorant: carmin.

 8. 24,00 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Mușchiulețul Montana este o delicatesă din carne fina de porc, marinată în baiț cu usturoi și mirodenii, care se dă la fum de lemn

  Ingrediente: cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica), usturoi, piper. Produs din carne, afumat

 9. 9,00 LEI

  Gramaj: 100 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Muschiul crud-uscat este o delicatesa din carne de porc, afumata si maturata care rivalizeaza cu preparatele internationale din familia prosciutto.

  Ingrediente: carne de porc, sare, condimente naturale, zaharuri (dextroză), arome.

 10. 22,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Mușchiul file afumat este preparat din cotlet de porc și, ca toate celelate produse din carne promovate de Nord Natural, nu este injectat cu saramură și arome artificiale.

  Ingrediente: cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica). Produs din carne, afumat.

 11. 28,00 LEI

  Gramaj: 350 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: În rețeta mușchiului țigănesc sunt incluse: cotlet de porc, sânge și mirodenii. Produsul este înfășurat ca pe vremuri, în sfoară de cânepă.

  Ingrediente: cotlet de porc, sare cu nitrit (Cacica), sânge. Produs din carne, afumat.

 12. 19,00 LEI

  Gramaj: 250g

  Ambalare: vidata

  Descriere: Pastrama de vitel este produsa din carne de manzat crescut in Bucovina, mentinuta in bait cu mirodenii si afumata la rece.

 13. 19,50 LEI

  Gramaj: 400g

  Ambalare: vidata

  Descriere: Pastrama de porc se prepara din carne atent selectionata, pastrata intr-un bait cu usturoi si mirodenii iar apoi zvantata si afumata.

 14. 13,50 LEI

  Gramaj: 200 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Cabanosul Danilevici este produs din carne și slănină de porc, carne de vită, fiert și afumat cu lemn de fag.

  Ingrediente: carne de porc calitatea I, carne de vită, piper, usturoi, sare cu nitriți (Cacica).

 15. 15,50 LEI

  Retetă consacrată românească

  Gramaj: 250 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Cabanosii Bicarus sunt produsi din carne si grasime de porc, dupa o reteta atestata. Condimentele, zvantarea si afumarea sunt atent monitorizate, contribuind la aspectul si gustul deosebit.

  Ingrediente: carne de porc, carne de vită, sare, piper, usturoi. 

 16. 20,50 LEI

  Gramaj: 400 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Carnatii Bucovina din satar sunt preparati din pulpa si slanina de porc, cu tocatura mare si trasi in membrana naturala.

  Ingrediente: carne de porc, sare, piper, usturoi, pudră de muștar.

 17. 16,00 LEI

  Gramaj: 200 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Ceafa afumată este un produs din carne de porc, marinat în baiț cu usturoi și mirodenii, care se dă la fum de lemn.

  Ingrediente: ceafă de porc, ienupăr, sare cu nitrit (Cacica), piper, usturoi, boabe ienupăr.

 18. 17,00 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: produs din carne în membrană naturală, fiert și afumat.

  Ingrediente: carne de porc calitatea I, carne de vită calitatea I, slănină, usturoi, piper, sare cu nitriți (Cacica).

 19. 18,00 LEI

  Gramaj: 350g

  Ambalare: vidata

  Descriere: Produs din pulpa de porc autohton, dupa o reteta traditionala a familiei Danilevici.

 20. 15,00 LEI

  Gramaj: 160g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Salamul de vită este fabricat din pulpă de vițel bucovinean, conținând 100% carne de vită. Este un preparat crud-uscat, din carne roșie, asemănător preparatelor din vânat.

Loading...
Asteptati...