Mix crud uscat feliat - Bicarus 100 g

9,50 LEI

Disponibilitate: În Stoc

Quick overview

Gramaj: 100 g

Ambalare: vidata

Descriere: Mix crud-uscat reprezinta o combinatie intre doua produse: muschi de porc crud-uscat si un salam de vita, feliate si vidate. Muschiul crud-uscat este o delicatesa din carne de porc, afumata si maturata care rivalizeaza cu preparatele internationale din familia prosciutto. Salamul de vita este fabricat din pulpa de vitel bucovinean, continand 100% carne de vita. Se potrivesc perfect in sandvis sau pe platou.

Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.

Gramaj: 100 g

Ambalare: vidata

Descriere: Mix crud-uscat reprezinta o combinatie intre doua produse: muschi de porc crud-uscat si un salam de vita, feliate si vidate. Muschiul crud-uscat este o delicatesa din carne de porc, afumata si maturata care rivalizeaza cu preparatele internationale din familia prosciutto. Salamul de vita este fabricat din pulpa de vitel bucovinean, continand 100% carne de vita. Se potrivesc perfect in sandvis sau pe platou.

Ingrediente: carne de porc, carne de vită, condimente naturale (sare, piper, usturoi), antioxidant (ascorbat de sodiu), zaharuri, arome.

Etichete Produs

Separati etichetele prin spatii. Folositi ghilimele simple (') pentru fraze.

Write your own review

Producator BICARUS
Loading...
Asteptati...