Cum Cumpar

1.  COMANDA

1.1 Comanda Online

1.1.1 Alegeti produsele

Folosind meniul, navigati prin magazinul virtual. Odata ce ati gasit un produs pe care doriti sa il comandati apasati pe butonul “Adauga in cos”. Daca vreti sa cumparati mai mult de un produs din acelasi sortiment, inlocuiti cifra 1 cu numarul de bucati dorite. Nord Natural Hub SRL este in prezent neplatitoare de TVA, iar preturile nu includ cheltuielile aferente curierului rapid pana la adresa indicata de dumneavoastra!

1.1.2. Cosul de cumparaturi
Pe masura ce va umpleti cosul, in partea de sus a paginii veti vedea in permanenta cumparaturile facute. In aceasta etapa aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor pe care doriti sa le comandati si sa renuntati la unul sau mai multe dintre cele alese initial. 

1.1.3 Alegerea transportatorului
Livrarea produselor se face prin curierul rapid contractat de societatea noastra. Preturile sunt grupate in doua categorii in functie de greutatea coletului:

·         19.00 – lei (TVA inclus) pentru pachetele cuprinse intre 1 si 10 Kg

·         29.00 - lei (TVA incus) pentru pachetele cuprinse intre 10 si 20 de Kg

Costul transportului se calculeaza in funcție de greutatea totala a coletului, incluzand ambalajul si rezerva de frig. In cazul unor localitati indepartate, curierii taxeaza suplimentar fiecare kilomentru parcurs in afara ariei lor de operare! 

1.1.4. Lansarea comenzii
Pentru a comanda produsele alese apasati butonul: Trimite Comanda. Procesul de plasare a comenzii se desfasoara in intregime in aceasta etapa, prin completarea unui formular simplu ce se intinde pe o singura pagina. Va trebui sa introduceti: datele pentru facturare, adresa de livrare si numarul de telefon. 
In cazul in care doriti sa va creati un cont pe www.nordnatural.ro, va rugam sa bifati optiunea "Creati-va un cont" de pe pagina de plata. Crearea unui cont va ofera avantajul de a nu mai rescrie datele din formularul standard de fiecare data cand comandati produse Nord Natural. Este suficient sa introduceti parola si formularul se incarca singur.
Daca doriti ajutor din partea echipei noastre nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon 0760 238 396. 

1.1.5. Confirmarea comenzii
Un e-mail de confirmare este trimis automat pe adresa folosita la efectuarea comenzii.

 

1.2. Comanda Telefonica

 

Se pot face comenzi telefonice in zilele lucratoare in intervalul orar 9-15. 
Numarul de telefon disponibil pentru vanzarile online este: 0760 238 396.

1.3. Comanda prin e-mail

 

Exista posibilitea efectuarii comenzilor prin email. In acest caz va rugam sa trimiteti toate informatiile necesare pe adresa: comenzi@nordnatural.ro . Aceasta modalitate va necesita un timp mai lung pentru procesare si livrare si o recomandam doar in cazul in care metodele de la punctul 1 sau 2 nu va sunt la indemana.

Date obligatorii pentru comanda telefonica si prin email:
Nume, Prenume
Numar de telefon,
Adresa de e-mail pentru confirmare
Adresa de livrare completa: strada, numar, scara, apartament, localitate, judet, cod postal

 

2. MODALITATI DE PLATA

 

2.1. Plata online cu cardul bancar


2.2. Plata la livrare

Alegand aceasta modalitate de plata veti achita contravaloarea produselor comandate impreuna cu costurile de transport la primirea coletului. Banii vor fi platiti reprezentantului firmei de curierat care va livra pachetul cu produse Nord Natural.

 

2.3. Plata cu Ordin de Plata

 

Puteti efectua plata pentru comanda dumneavoastra prin transfer bancar printr-un ordin de plata. In acest caz bunurile comandate vor ajunge la dumneavoastra mai tarziu decat in cazul platii la livrare.
In cazul in care optati pentru aceasta modalitate de plata va rugam sa ne contactati prin posta electronica sau telefon pentru a va confirma ca produsele dorite de dumneavoastra se afla pe stoc sau pentru a va transmite o factura proforma.
Expedierea coletului va fi facuta dupa ce banii au ajuns in contul nostru bancar.

Datele firmei noastre sunt:

S.C. NORD NATURAL HUB S.R.L.
J12/5520/2017

CUI: 38185313

Adresa: Str. Mihai Romanul, Nr. 19, Cluj-Napoca, Jud. Cluj
IBAN: RO10BTRLRONCRT0414528201
Banca Transilvania

 

3. Modalitati de Livrare

 

Societatea NORD NATURAL efectueaza livrarile folosind serviciile de curierat rapid. Preluam comenzile dumneavoastra prin magazinul online www.nordnatural.ro, prin e-mail: comenzi@nordnatural.ro sau la telefon: 0760 238 396, de luni pana joi. Le pregatim cu grija si le trimitem spre dumneavoastra la inceputul saptamanii urmatoare.

Produsele sunt transportate in ambalaj izoterm cu rezerva de frig. 
Nu se fac livrari duminica. 

Nord Natural Hub SRL este in prezent neplatitoare de TVA, iar preturile nu includ cheltuielile aferente curierului rapid pana la adresa indicata de dumneavoastra!

Loading...
Asteptati...