Gemuri si dulceturi

Gemuri si dulceturi
  1. 25,00 LEI

    Gramaj: 370 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Preparata din afine salbatice din zona montana, dulceata de afine poate fi consumata ca atare sau ca ingredient in prajituri si diverse traditionale precum papansi sau clatite.

    Ingrediente: 65% afine de pădure, 35% zahăr invertit.

  2. 21,00 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Preparata din afine salbatice din zona montana, dulceata de afine poate fi consumata ca atare sau ca ingredient in prajituri si diverse traditionale precum papansi sau clatite.

    Ingrediente: afine, zeamă de lămâie, zahăr.

  3. 21,00 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Dulceata de merisoare este recomandata celor care prefera combinatiile dulce-acru. Fiind bogata in vitamina C este recomandata in mic-dejunul copiilor.

    Ingrediente: merișoare, zeamă de lămâie, zahăr.

  4. 18,00 LEI

    Gramaj: 240 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Dulceata de ardei iute poate fi folosita ca sos pentru preparatele din carne, sau poate inlocui ketchup-ul sau alte sosuri picante.

    Ingrediente: ardei iuți, zeamă de lămâie, zahăr.

  5. 17,00 LEI

    Gramaj: 220 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Dulceata de catina este preferata de amatorii de gust acrisor. Se poate folosi in amestec cu produse apicole (miere, polen, propolis) pentru tonifiere si intarirea imunitatii.

    Ingrediente: cătină, zeamă de lămâie, zahăr.

  6. 25,50 LEI

    Gramaj: 230 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Dulceata de nuci verzi se pregateste dupa o reteta traditionala complexa, fiind un produs preferat de gurmanzii si amatorii de specialitati fine.

    Ingrediente: nuci verzi, zeamă de lămâie, zahăr.

  7. 18,00 LEI

    Gramaj: 240 g

    Ambalare: borcan

    Descriere: Dulceata din petale de trandafir este desprinsa din caietul de retete ale bunicilor.

    Ingrediente: Trandafir, zeamă de lămâie, zahăr.

Loading...
Asteptati...