Produse lactate

  1. 15,00 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Mâini pricepute de meșteri branzari știu să modeleze cașcavalul, și să-l împletească în forme deosebite.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, obținut prin opărirea cașului.

  2. 19,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: burduf

    Descriere: brânză de burduf este unul dintre cele mai apreciate și căutate produse din portofoliul Nord Natural; are în compoziție cascaval maturat și frământat. Stuctura untoasă și gustul complet recomandă această specialitate la prepararea unor produse tradiționale românești, amintind de gustul burdufului de demult.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), sare, culturi lactice, cheag.

  3. 16,00 LEI

    Gramaj: 400 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: branză frământată este fabricată din lapte de vacă după o rețetă tradițională din Fundu Moldovei. Cașcavalul maturat se mărunțește și se frământă cu puțină sare fiind potrivit pentru rețete tradiționale precum mămăliguța, paste, bulz ciobănesc sau în tradiționala combinație cu slănină și ceapă.

    Ingrediente: produs obținut din lapte de vacă, sare maxim 1,33%.

  4. 18,00 LEI

    Gramaj: 250 g

    Descriere: brânza maturată de munte "Călimani" este produsă în Neagra Șarului, din lapte proaspăt de vacă.

    Ingrediente: lapte de vacă pasteurizat 30% și fermentat.

  5. 25,00 LEI

    Gramaj: 250 g

    Descriere: Măierișul este o brânză semitare, din lapte nenormalizat de vacă, cu o pastă untoasă. Roțile de aproximativ 5 kg trec printr-o perioadă minimă de maturare de 3 luni, timp în care sunt păstrate în camere cu temperatură și umiditate controlată. La începutul perioadei, sunt întoarse și spălate zilnic cu saramură, iar mai apoi procedeul se rărește până la a fi spălate de două ori pe săptămână.

    Laptele de cea mai bună calitate, obținut de la vacile care au păscut și au fost hrănite cu fân din flora de munte, este prelucrat artizanal, în cazane de cupru.

    Măierișul poate fi servit ca aperitiv, feliat, dar se pretează foarte bine și la topire. Nu este foarte greu de asortat, potrivindu-se bine lângă mai orice: cartofi fierți, legume, carne, dar trebuie neapărat să vină la pachet cu un pahar de vin, o atmosferă relaxată și o vorbă bună. Este o sursă bogată de calciu, proteine și vitamina A.

  6. 14,00 LEI

    Gramaj: 330 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: caș dospit produs în Bucovina din lapte proaspăt de vacă, zvântat și semimaturat în fabrica de lactate tradiționale a familiei Ursu din satul Deluț, comuna Fundu Moldovei.

    Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

  7. 20,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: cascavalul afumat Deluț se prepară din lapte de vacă, dupa aceeași rețetă ca și cea a cascavalului natur, după care se afumă ușor la fum de rumeguș de brad.

    Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

  8. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), boia de ardei dulce și iute, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  9. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), chimen, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  10. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul cu verdețuri este o varietate de branză maturată câteva luni îmbogățită cu diverse verdețuri din Bucovina.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), mărar, pătrunjel, oregao, piper, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  11. 16,50 LEI

    Gramaj: 250 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obținut din lapte integral, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate de micro organisme și coagulare cu cheag, având la baza procesului tehnologic opărirea caşului şi maturarea acestuia. Nu conține conservanți și stabilizatori!

    Ingrediente: 55% lapte de oaie, 45% lapte de vacă;

  12. 18,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul cu nucă este o delicatesă care se adresează gurmanzilor și celor ce doresc să exploreze gusturi deosebite.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), miez de nucă, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  13. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Acest produs este destinat amatorilor de gust picant/ iute, îmbinând aroma unui cascaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, roșu și verde.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), piper negru, verde și roșu, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  14. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul cu usturoi și busuioc înglobează două plante tradiționale în zona Rădăuți - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive și rețete inedite.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), usturoi pulbere, busuioc, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  15. 20,50 LEI

    Gramaj: 400 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cascavalul maturat produs din lapte de vacă din zona Rădăuți, reține și îmbogățește aroma florilor de pe pășunile curate ale Bucovinei. De-a lungul săptămânilor de maturare, roțile de caș sunt menținute la temperatură și umiditate controlată, și întoarse cu grijă de pe o parte pe alta, iar la intervale regulate sunt spălate cu saramură.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  16. 20,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul Deluț este produs de familia Ursu după o rețetă transmisă din generație în generație, pe un vârf de munte de deasupra apei Modovei, din lapte de vacă din ferma proprie și de la câteva ferme familiale învecinate.

    Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 2.5%.

  17. 4,50 LEI

    Gramaj: 330 g

    Ambalare: borcan

    Ingrediente: Lapte integral de vacă, culturi lactice. Nimic altceva!

    Descriere: Produs pasteurizat.

  18. 6,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: borcan

    Ingrediente: Lapte integral de vacă, culturi lactice. Nimic altceva!

    Descriere: Produs pasteurizat.

  19. 10,50 LEI

    Gramaj: 320 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Din laptele de vacaă provenit de pe pășunile legendarei comune Mălini, familia Ștefănoaie a învățat de la brânzari italieni să prepare o brânză opărită după rețeta strămoșilor noștri români.

    Ingrediente: produs cu pastă filată, din lapte de vacă pasteurizat.

  20. 27,00 LEI

    Gramaj: 250 g

    Descriere: Șvaițerul este o specialitate fină de brânză, fiind produs din lapte nepasteurizat, păstrat la maturat cel puţin 90 de zile, întors zilnic de pe o parte pe alta şi dat cu saramură. Şvaiţerul este preparat după o rețetă tradițională elveţiană adusă în Bucovina de aproape 200 de ani.

  21. 11,00 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidată

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), semințe de negrilică, culturi lactice, cheag. Nimic altceva!

  22. 11,00 LEI

    Gramaj: 400g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Telemeaua de vacă Mălinul, este fină, are un gust complet și contine o cantitate scăzută de sare. Poate fi consumată ca atare sau în salate ca un înlocuitor nobil al brânzei tip Feta.

  23. 10,00 LEI

    Gramaj: 400g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Urda Deluț este un produs dietetic, sărac în grăsimi și bogat în albumine, minerale și vitamine. Zerul se dă în clocot pe un foc iute de lemn de brad, iar urda este culeasă de la suprafață.

Loading...
Asteptati...
  Loading...