Produse lactate

  1. 19,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: burduf

    Descriere: branza de burduf este unul dintre cele mai apreciate și căutate produse din portofoliul Nord Natural; are în compoziție cascaval maturat și frământat. Stuctura untoasă și gustul complet recomandă această specialitate la prepararea unor produse tradiționale românești, amintind de gustul burdufului de demult.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), sare, culturi lactice, cheag.

  2. 11,00 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidată

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), semințe de negrilică, culturi lactice, cheag. Nimic altceva!

  3. 11,00 LEI

    Gramaj: 400 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Urda Zada este un produs pasteurizat.

    Ingrediente: Zer din lapte de oaie 55% și de vacă 45%, lapte de vacă (conține lactoza din lapte), sare.

  4. 14,00 LEI

    Gramaj: 330 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: caș dospit produs în Bucovina din lapte proaspăt de vacă, zvântat și semimaturat în fabrica de lactate tradiționale a familiei Ursu din satul Deluț, comuna Fundu Moldovei.

    Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

  5. 25,00 LEI

    Gramaj: 250g

    Descriere: Șvaițerul este o specialitate fină de brînză, fiind produs din lapte nepasteurizat, păstrat la maturat cel puţin 90 de zile, întors zilnic de pe o parte pe alta şi dat cu saramură. Şvaiţerul este preparat după o rețetă tradițională elveţiană adusă în Bucovina de aproape 200 de ani.

  6. 16,50 LEI

    Gramaj: 250 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obținut din lapte integral, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate de micro organisme și coagulare cu cheag, având la baza procesului tehnologic opărirea caşului şi maturarea acestuia. Nu conține conservanți și stabilizatori!

    Ingrediente: 55% lapte de oaie, 45% lapte de vacă;

  7. 10,50 LEI

    Gramaj: 320 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Din laptele de vaca provenit de pe pasunile legendarei comune Malini, familia Stefanoaie a invatat de la branzari italieni sa prepare o branza oparita dupa reteta stramosilor nostri romani.

    Ingrediente: produs cu pastă filată, din lapte de vacă pasteurizat.

  8. 13,00 LEI

    Gramaj: 300g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Telemeua de oaie este un produs pasteurizat și maturat minim 3 săptămâni. Are un gust intens și face ca fiecare masă împreună să fie un moment special.

    Ingrediente: lapte de oaie 100% (conține lactoză din lapte), culturi lactice, cheag. Nimic altceva!

  9. 10,00 LEI

    Gramaj: 400g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Urda Deluț este un produs dietetic, sărac în grăsimi și bogat în albumine, minerale și vitamine. Zerul se dă în clocot pe un foc iute de lemn de brad, iar urda este culeasă de la suprafață.

  10. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cascavalul cu usturoi si busuioc inglobeaza doua plante traditionale in zona Radauti - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive si retete inedite.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), usturoi pulbere, busuioc, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  11. 20,50 LEI

    Gramaj: 400 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cascavalul maturat produs din lapte de vacă din zona Rădăuți, reține și îmbogățește aroma florilor de pe pășunile curate ale Bucovinei. De-a lungul săptămânilor de maturare, roțile de caș sunt menținute la temperatură și umiditate controlată, și întoarse cu grijă de pe o parte pe alta, iar la intervale regulate sunt spălate cu saramură.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  12. 20,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: cascavalul afumat Deluț se prepară din lapte de vacă, dupa aceeași rețetă ca și cea a cascavalului natur, după care se afumă ușor la fum de rumeguș de brad.

    Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

  13. 18,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul cu nucă este o delicatesă care se adresează gurmanzilor și celor ce doresc să exploreze gusturi deosebite.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), miez de nucă, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  14. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Acest produs este destinat amatorilor de gust picant/ iute, îmbinând aroma unui cascaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, roșu și verde.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), piper negru, verde și roșu, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

  15. 20,00 LEI

    Gramaj: 500 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul Deluț este produs de familia Ursu după o rețetă transmisă din generație în generație, pe un vârf de munte de deasupra apei Modovei, din lapte de vacă din ferma proprie și de la câteva ferme familiale învecinate.

    Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 2.5%.

  16. 16,00 LEI

    Gramaj: 400 g

    Ambalare: vidată

    Descriere: branză frământată este fabricată din lapte de vacă după o rețetă tradițională din Fundu Moldovei. Cașcavalul maturat se mărunțește și se frământă cu puțină sare fiind potrivit pentru rețete tradiționale precum mămăliguța, paste, bulz ciobănesc sau în tradiționala combinație cu slănină și ceapă.

    Ingrediente: produs obținut din lapte de vacă, sare maxim 1,33%.

  17. 13,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Mâini pricepute de meșteri branzari știu să modeleze cașcavalul, și să-l împletească în forme deosebite.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, obținut prin opărirea cașului.

  18. 11,00 LEI

    Gramaj: 400g

    Ambalare: vidată

    Descriere: Telemeaua de vacă Mălinul, este fină, are un gust complet și contine o cantitate scăzută de sare. Poate fi consumată ca atare sau în salate ca un înlocuitor nobil al brânzei tip Feta.

  19. 17,50 LEI

    Gramaj: 300 g

    Ambalare: vidat

    Descriere: Cașcavalul cu verdețuri este o varietate de branză maturată câteva luni îmbogățită cu diverse verdețuri din Bucovina.

    Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), mărar, pătrunjel, oregao, piper, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Loading...
Asteptati...