Produse lactate

 1. 19,00 LEI

  Gramaj: 500 g

  Ambalare: burduf

  Descriere: branza de burduf este unul dintre cele mai apreciate si cautate produse din portofoliul Nord Natural; are in compozitie cascaval maturat si framantat. Stuctura untoasa si gustul complet recomanda aceasta specialitate la prepararea unor produse traditionale romanesti, amintind de gustul burdufului de demult.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), sare, culturi lactice, cheag.

 2. 11,00 LEI

  Gramaj: 400 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Urda Zada este un produs pasteurizat.

  Ingrediente: Zer din lapte de oaie 55% și de vacă 45%, lapte de vacă (conține lactoza din lapte), sare.

 3. 14,00 LEI

  Gramaj: 330 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: caș dospit produs în Bucovina din lapte proaspăt de vacă, zvântat și semimaturat în fabrica de lactate tradiționale a familiei Ursu din satul Deluț, comuna Fundu Moldovei.

  Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

 4. 25,00 LEI

  Gramaj: 250g

  Descriere: Șvaițerul este o specialitate fină de brînză, fiind produs din lapte nepasteurizat, păstrat la maturat cel puţin 90 de zile, întors zilnic de pe o parte pe alta şi dat cu saramură. Şvaiţerul este preparat după o rețetă tradițională elveţiană adusă în Bucovina de aproape 200 de ani.

 5. 16,50 LEI

  Gramaj: 250 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: face parte din categoria de brânzeturi, cu pastă opărită obținut din lapte integral, pasteurizat, prin adăugarea de culturi selecționate de micro organisme și coagulare cu cheag, având la baza procesului tehnologic opărirea caşului şi maturarea acestuia. Nu conține conservanți și stabilizatori!

  Ingrediente: 55% lapte de oaie, 45% lapte de vacă;

 6. 10,50 LEI

  Gramaj: 320 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: Din laptele de vaca provenit de pe pasunile legendarei comune Malini, familia Stefanoaie a invatat de la branzari italieni sa prepare o branza oparita dupa reteta stramosilor nostri romani.

  Ingrediente: produs cu pastă filată, din lapte de vacă pasteurizat.

 7. 11,00 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidată

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), semințe de negrilică, culturi lactice, cheag. Nimic altceva!

 8. 10,00 LEI

  Gramaj: 400g

  Ambalare: vidata

  Descriere: Urda Delut este un produs dietetic, sarac in grasimi si bogat in albumine, minerale si vitamine. Zerul se da in clocot pe un foc iute de lemn de brad, iar urda este culeasa de la suprafata.

 9. 20,50 LEI

  Gramaj: 400 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Cascavalul maturat produs din lapte de vaca din zona Radauti, retine si imbogateste aroma florilor de pe pasunile curate ale Bucovinei. De-a lungul saptamanilor de maturare, rotile de cas sunt mentinute la temperatura si umiditate controlata, si intoarse cu grija de pe o parte pe alta, iar la intervale regulate sunt spalate cu saramura.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

 10. 17,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Cascavalul cu usturoi si busuioc inglobeaza doua plante traditionale in zona Radauti - Horodnic. Gustul foarte aromat este potrivit pentru aperitive si retete inedite.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), usturoi pulbere, busuioc, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

 11. 18,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Cascavalul cu nuca este o delicatesa care se adreseaza gurmanzilor si celor ce doresc sa exploreze gusturi deosebite.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), miez de nucă, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

 12. 20,00 LEI

  Gramaj: 500 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: cascavalul afumat Delut se prepara din lapte de vaca, dupa aceeasi reteta ca si cea a cascavalului natur, dupa care se afuma usor la fum de rumegus de brad.

  Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 0.5%.

 13. 20,00 LEI

  Gramaj: 500 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Cascavalul Delut este produs de familia Ursu dupa o reteta transmisa din generatie in generatie, pe un varf de munte de deasupra apei Modovei, din lapte de vaca din ferma proprie si de la cateva ferme familiale invecinate.

  Ingrediente: lapte de vacă nepasteurizat (conține lactoză din lapte), sare: maxim 2.5%.

 14. 17,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Acest produs este destinat amatorilor de gust picant/ iute, imbinand aroma unui cascaval maturat cu piperul mozaic: negru, alb, rosu si verde.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), piper negru, verde și roșu, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

 15. 16,00 LEI

  Gramaj: 400 g

  Ambalare: vidată

  Descriere: branza framantata este fabricata din lapte de vaca dupa o reteta traditionala din Fundu Moldovei. Cascavalul maturat se marunteste si se framanta cu putina sare fiind potrivit pentru retete traditionale precum mamaliguta, paste, bulz ciobanesc sau in traditionala combinatie cu slanina si ceapa.

  Ingrediente: produs obținut din lapte de vacă, sare maxim 1,33%.

 16. 13,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Mâini pricepute de meșteri branzari știu să modeleze cașcavalul, și să-l împletească în forme deosebite.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, obținut prin opărirea cașului.

 17. 11,00 LEI

  Gramaj: 400g

  Ambalare: vidata

  Descriere: Telemeaua de vaca Malinul, este fina, are un gust complet si contine o cantitate scazuta de sare. Poate fi consumata ca atare sau in salate ca un inlocuitor nobil al branzei tip Feta.

 18. 17,50 LEI

  Gramaj: 300 g

  Ambalare: vidat

  Descriere: Cașcavalul cu verdețuri este o varietate de branză maturată câteva luni îmbogățită cu diverse verdețuri din Bucovina.

  Ingrediente: lapte de vacă (conține lactoză din lapte), mărar, pătrunjel, oregao, piper, culturi lactice, sare, cheag. Produs din lapte crud de vacă, prin opărirea cașului.

Loading...
Asteptati...