Producatori NordNatural

BICARUS Srl - Loc. Bilca, Suceava

Producator artizanal de preparate din carne de porc si vita, dintre care produse cu atestat traditional.

BERMAS - Suceava

„Pastratoare a vechilor traditii, BERMAS – Suceava nu arenuntat la procedeul clasic de fabricare a berii, care presupune folosirea maltului si a hameiului natural sub forma de peleti. Aceasta confera berii spuma, gustul usor amarui si culoarea asigurandu-i totodata limpezime si conservabilitate. Nu trebuie uitata daruirea si priceperea berarilor suceveni care de aproape patru decenii se indeletnicesc cu aceasta nobila meserie.

Activitatea societatii a inceput in anul 1974 ca sectie de productie a Intreprinderii de Spirt, Bere, Amidon Radauti. In urma mai multor etape de dezvoltare S.C.BERMAS SA s-a infiintat sub aceasta denumire ca societate pe actiuni in baza HGR nr.1363/27.12.1990 prin preluarea activitatii sectiei de bere si malt Suceava din cadrul intreprinderii. In prezent, societatea este integral privatizata, cu capital romanesc, fiind singura fabrica din industria berii care si-a continuat activitatea pe vechea structura tehnica si tehnologica."

COOPERATIVA AGRICOLA GOLD FRUCT UDESTI

UDESTI – Com. Vulturesti, Jud. Suceava | Producator de suc natural de mere

COZONACI NICULINA – Fundu Moldovei, Suceava

Cozonacii Niculina sunt preparați doar din ingrediente naturale fiind o adevărată bucurie pentru cei ce prețuiesc gustul bucatelor tradiționale.
Povestea cozonacilor Niculina >>>

DANILEVICI – Gura Humorului, Suceava

Familia Danilevici produce preparate din carne, respectand retete si modul de preparare traditional, transmis din generatie in generatie. Ingredientele folosite sunt naturale, obtinute in fermele din zona. Afumarea produselor se face la foc de lemne.

DELUT – Loc. Fundu Moldovei, Jud Suceava

Producator de branzeturi din lapte de vaca, cu atestat “produs traditional”
Cum se fac lactatele de casa, in Bucovina? >>>

I.I. Cristian Taranu - Loc. Saru Dornei, Jud. Suceava

Diana si Cristian Taranu, din Saru Dornei, produc specialitati fine de branzeturi maturate, cu deosebita pricepere si multa pasiune, sub brandul Tinutul Calimani. Svaiterul se produce in zona Vatra Dornei de aproapte 200 de ani, putand fi considerat un produs traditional al acestei regiuni. Bazinul Dornelor fiind o zona bogata in minereu de fier si mangan, asemanatoare zonei muntilor Jura din Elvetia, a fost un leagan foarte primitor pentru branza tip Emmental, denumita de localnici SVAITER ( sau branza elvetiana).

LAKTOTRIO – Loc. Horodniceni, Jud. Suceava

De 15 ani, compania Laktotrio conservă tradiţiile de producere a brânzeturilor specifice de Horodniceni, încercând să se adapteze şi la noile tehnologii care presupun norme de siguranţa alimentului, îmbunătăţirea condiţiilor de prelucrare a laptelui, protecţia mediului, certificarea calității.

MALINUL – Comuna Malini, Jud. Suceava

Un mic producator de lactate naturale: smantana, telemea, branza de vaci.

OLEA, Sanatate din natura – Falticeni, Jud. Suceava

Olea produce sucuri din fructe si legume 100% naturale obtinute prin presare la rece, fara adaos de zahar sau apa. Olea este un brand 100% românesc, creat pentru cei ce preferă sănătatea din natură. Fructele proaspete sunt selectate cu grijă și sunt transformate într-un delicios suc 100% natural, pasteurizat și ambalat cu pasiune pentru cei ce apreciază gustul 100% natural. OLEA îmbină creativitatea și unicitatea produselor sale pe piață cu cele mai inalte standarde de producție și siguranță a alimentelor (certificare IFS și HACCP).

PADUREA DE ARGINT - CASA DEIA – Sat Deia, Jud. Suceava

Casa DEIA este un producator artizanal de dulceata, sirop, zacusca si muraturi din zona Moldovita, Seceava. Produsele de casa „CASA DEIA” au gustul „de acasa”, din copilarie, deoarece sunt pregatite cu drag respectand retetete din batrani. Ingredientele sunt alese cu grija din gradina, crescute natural pentru un gust desavarsit.

STOICA – DULCEATA HUTULILOR DIN BUCOVINA Com. Moldova Sulita, Jud. Suceava

Producator artizanal de dulceata din fructe de padure, siropuri si zacusca dupa retete specifice din Bucovina.

Sweets by Pale - Loc. Patrauti, Suceava

Dulciuri si prajituri de casa preparate doar cu ingrediente naturale si cu multa dragoste!
Povestea Sweets by Pale (Cioco de Casă) >>>

VALEPUTNA – Sat Valea Putnei, Suceava

Compania Quality Natural SRL, își are sediul în inima Bucovinei, localitatea Valea Putnei și produce specialităţi din păstrăv. Fabrica duce mai departe tradiţia locală de prelucrare a păstrăvului prin afumare. Valeputna, brandul Premium sub care sunt comercializate produsele, este un tribut adus primei păstrăvării din România – înfiinţată aici în 1896 sub denumirea de "Valeputna Fischbruthutte" – și artizanilor cărora li se datoreaza secretele reţetei de afumare. Politica producatorului Quality Natural este aceea de a lucra cu materie primă de cea mai bună calitate, de a utiliza cât mai multe resurse locale și de a pastra produsele curate, naturale în procent de 100%, fără aditivi și amelioratori.

ZADA – Horodnic de Jos - Suceava

ZADA Prodcom Srl este o afacere de familie şi are că obiect de activitate fabricarea brânzeturilor. Societatea ZADA a fost infiintata in 1993, de catre Cristina si Florentin Dumitrescu, absolventi ai Facultatii de Industrii Alimentare. Productia de branzeturi a inceput in ianuarie 1994.
Loading...
Asteptati...